Overnachting in Fokker vliegtuig voor Rob

Kennen jullie Rob en Nathalie nog?

Een tijdje terug mochten wij Rob een cheque uitreiken voor een overnachting in een Fokker vliegtuig. Rob heeft vroeger bij Fokker gewerkt dus dat zou deze overnachting niet alleen bijzonder maken, maar ook nostalgisch! 😄

Inmiddels heeft Rob samen met zijn vrouw de overnachting gedaan en dit is wat zijn vrouw erover schreef:
“Wij zijn zojuist teruggekomen van de bijzondere overnachting die Rob van jullie heeft gehad. Het was echt geweldig. Wat een prachtige plek. Voor Rob kwamen er veel leuke herinneringen boven aan zijn Fokker tijd. We hebben samen genoten van de luxe en we hebben nog vliegbasis Woensdrecht, Bergen op Zoom en Fort de Roovere bezocht. Namens Rob nogmaals ontzettend bedankt, het heeft hem goed gedaan.”
Wij zijn blij dat Rob en Nathalie het fijn hebben gehad. ☺️

Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!