Laura naar de Efteling

De 17-jarige Laura is van de week met haar gezin naar de Efteling geweest.

Laura zit al bijna haar hele leven in de psychiatrie. Door verkeerde diagnoses en zodoende ook niet passende medicatie, kreeg zij ook lichamelijke klachten. Hierdoor kon ze ook sinds 2017 niet meer naar school en raakte het contact met leeftijdsgenootjes kwijt.

Het hele gezin heeft het erg moeilijk en kon een lange tijd niet op vakantie of leuke dingen ondernemen, daarom heeft Laura ons benaderd omdat ze graag voor het gezin wat afleiding en een positieve boost zocht.

Laura schreef het volgende aan ons:
“Het waren 2 onvergetelijke dagen! Het park was zondag best rustig dus konden we alle attracties in die we wilden. Het hotel was ook super, het eten was heerlijk. Heel erg bedankt!”
We zijn blij dat we dit gezin een gezellig uitje konden bieden. ☺️

Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!