Duinrelldag 2023

Yeah! Vandaag was eindelijk onze geplande Duinrelldag.

We zouden vandaag met 3 gezinnen op pad gaan, maar helaas viel vanmorgen nog een gezin af in verband met een kindje die vannacht ziek werd. Ondanks dat waren we super blij dat de andere twee gezinnen gewoon konden aansluiten.

7 stralende kinderen stonden netjes met hun ouders te wachten totdat de lol kon beginnen. Omdat we niet eerder dan 10:00 uur naar binnen konden, hielden wij ons welkomstpraatje voor de ingang van het park. Hierna gaven wij ze allemaal een gevulde rugtas. Jumbo Middelwaard Zoetermeer had ditmaal voor de inhoud gezorgd (waarvoor dank ☺️). Een tasje vol met drinken, chipjes, snoepjes, etc. Daarna konden we het park in en gingen de gezinnen lekker zelf op pad.

Om 13:00 uur troffen wij ze weer voor de lunch. De achtbaan Dragonfly was toch wel zwaar favoriet, bleek onder het eten. Na het eten hadden we nog een verrassing voor de kinderen; de kleinsten kregen een knuffel van Rick de kikker 🐸 met een zakje snoep. De wat oudere kinderen iets meer snoep met een sleutelhanger van Rick de kikker. Daarna nog even met zijn allen op de foto en vervolgens zijn de gezinnen verder op avontuur gegaan in het park.

Wij hebben weer volop energie gekregen van deze dag en we hebben te horen gekregen dat de gezinnen ook een hele fijne dag hebben gehad. 😄

Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!