Judith met zoon en dochter naar Maastricht

Vorige maand werden wij benaderd door Nino. Zijn moeder werd in december gediagnosticeerd met eierstokkanker stadium 4. Omdat zijn moeder een zwaar behandeltraject in ging, zijn hij (25) en zijn zusje (22) weer bij hun moeder ingetrokken om voor haar te zorgen. De vooruitzichten zijn niet zo positief helaas en zijn moeder kan erg genieten van de natuur. Nino vroeg zich af of wij iets voor zijn moeder konden betekenen.

Afgelopen weekend zijn zij met zijn drieën een weekendje in Maastricht geweest en hebben erg genoten. Dit is wat Nino en zijn moeder erover schreven:

Nino:
“We zijn tot zondagavond in Maastricht geweest. Hadden enorm lekker weer, het leek in de zijstraatjes net alsof we in Spanje waren. Er was ook nog een festival in de stad waar m’n moeder, zusje en ik konden dansen. M’n moeder wilde graag nog een keertje met ons “stappen” dus dat kwam goed uit 🙂 heleboel mooie herinnering gemaakt dankzij jullie, heel dankbaar hiervoor!”

Moeder van Nino:
“Ik ben de mama van Nino en wil jullie ongelofelijk bedanken voor jullie liefde door ons een weekend Maastricht te geven. Super bedankt.
Het was heet maar zijn de grotten in geweest, op een fiets in wind en weer samen met z’n drietjes een mooie herinnering gemaakt.
Mijn eierstokkanker stadium 4 is binnen een half jaar weer gaan uitzaaien en ik ga mijn laatste fase in. Dit weekend pakt niemand ons meer af. Nogmaals dankjewel. Jullie zijn toppers.
Lieve groet Judith ☀️”

Dit soort berichtjes blijven onze harten verwarmen! ❤️ Hier doen wij het voor! 🥹

Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!