Ron op de SS Rotterdam

Afgelopen weekend is Ron met zijn vrouw naar de SS Rotterdam geweest, nadat Mark en Raymond hem vorige week hiervoor een cheque hadden uitgereikt.

Ron schreef afgelopen maandag een berichtje daarover:
“We hebben samen genoten op de SS Rotterdam. Helaas konden we door de regen niet op het achterdek dineren maar binnen was het ook gezellig. Het eten was heerlijk. ’s avonds hebben we nog een glaasje op het achterdek gedronken bij de ondergaande zon over Rotterdam. Wat een mooie stad hebben we toch. Rondleiding was ook erg leuk. De hut waar we sliepen was ook mooi. Al om al een geslaagd nachtje op SS Rotterdam. Wij willen Ad Vitam bedanken voor dit uitje en we hadden dit hard nodig. Vandaag beginnen we met de hormoon therapie.”

Wij zijn blij dat Ron en zijn vrouw even hun gedachten hebben kunnen verzetten en wensen hen heel veel sterkte met de strijd die Ron nu aan gaat! 💪🏻

Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!