Familie Schulten terug uit Disneyland

Kent u de familie Schulten nog? Dit gezin van een vader en 3 kinderen, verloor hun moeder en vrouw Nynke aan kanker.
De familie werd bij ons aangemeld omdat ze wel een lichtpuntje konden gebruiken in zo’n ontzettend donkere periode. Wij hebben het gezin door middel van uw donaties naar Disneyland Parijs kunnen sturen! Inmiddels zijn zij weer terug en schreven zij onderstaand verhaal:
‘In de herfstvakantie zijn we, helemaal verzorgd door Ad Vitam, drie dagen naar Disneyland Parijs geweest. Achtbanen, Disney figuren en film-attracties, we hebben het allemaal gezien. Zoals jullie op de foto’s kunnen zien, hebben we het heel erg naar ons zin gehad. Het was hele fijne positieve energie in een heel verdrietige periode. Nynke blijft voor altijd in ons hart!’
Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!