Doneren via Jumbo Zoetermeer

Sinds vorige week staat er een donatiebox bij Jumbo Bogaard Groenblauwlaan Zoetermeer!
Als u flessen in komt leveren, kunt u uw statiegeldbon in onze donatiebox deponeren. Wij leveren al deze bonnen dan weer in bij de winkel en zo hopen wij aan het einde van deze maand een mooi bedrag bij elkaar te hebben.
Als we dan voldoende donaties hebben, kunnen wij weer een ernstig ziek kind/ man/ vrouw/ papa/ mama/ opa/ oma, etc. opfleuren door hen een dagje weg, weekendje Disneyland, een etentje, etc. aan te bieden.
We hebben sinds februari van dit jaar al 5 gezinnen blij gemaakt met een weekendje Disneyland Parijs en één persoon voorzien van een tablet als afleiding tijdens zijn lange verblijf in het ziekenhuis. U kunt hierover lezen in andere berichten op onze tijdlijn. ☺
Helpt u ons om nog meer gezinnen op te beuren en even niet aan hun nare ziekte te moeten denken? Doneer dan uw statiegeldbon aan ons bij dit Jumbo filiaal!
Woont u daar niet in de buurt, maar zou u wel willen doneren?
(betalen kan via Ideal)
Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!