Olivier naar SnowWorld

De ernstig zieke Olivier had een mooie wens; skiën in SnowWorld. ⛷️

Van de week mocht hij dan ook de lange latten onder binden en mocht hij van de pistes af!

Dit is wat Olivier zijn moeder aan ons schreef:
“Beste Mark, wat hebben wij, en onze zoon Olivier in het bijzonder, vandaag dankzij jullie een prachtige dag gehad! Olivier’s liefste wens om een keer te skiën met zijn zussen is in vervulling gegaan en daar zijn wij jullie enorm dankbaar voor! Een geweldige herinnering nemen wij voor altijd met ons mee! Wij wensen jou en de andere medewerkers van de stichting alle goeds en dragen Ad Vitam een warm hart toe! Hartelijke groet, Jolanda.”

We zijn blij dat we Olivier en zijn gezin konden steunen bij het uitkomen van deze wens. ☺️

Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!