Mededeling

Zoals te lezen valt op de foto, zullen wij vanaf heden (tijdelijk) alleen uitjes aanbieden zonder overnachtingen. Eventuele materialistische schenkingen die het leven van een ernstig ziek persoon (onder)steunen, blijven wij ook nog steeds aanbieden.

Het is in deze tijd heel erg lastig om donaties binnen te halen en de aanvragen nemen alleen maar toe. Wij willen voorkomen dat onze “werkzaamheden” stil komen te liggen en we “nee” moet verkopen. Zodoende is er besloten om de overnachtingen of meerdaagse uitjes (voorlopig) te schrappen. Op deze wijze kunnen wij uiteindelijk ook meer personen iets aanbieden.

Reeds gemaakte afspraken blijven uiteraard staan.

Wij hopen op jullie begrip en donaties blijven uiteraard welkom, want deze blijven nog steeds nodig. Zonder jullie donaties kunnen wij niets aanbieden!

Dus kan je wat missen? Doneer dan op www.stichtingadvitam.nl/doneren.

Groetjes Mark, Raymond en Chantal

Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!