Kennen jullie Sanne nog?

Begin deze maand kreeg zij een cheque uitgereikt om een paar daagjes naar de Efteling te gaan. Zie eerder bericht.
Sanne en haar familie zijn inmiddels weggeweest en haar moeder schreef ons onderstaand bericht:
“Met dank aan Ad Vitam hebben wij van een aantal heerlijke dagen Efteling kunnen genieten.
Wie zijn wij? Wij zijn een gezin bestaand uit 5 personen waarvan er drie van ons drager zijn van het BRCA 2 gen (borstkankergen) en daarnaast vecht onze jongste dochter Sanne momenteel tegen botkanker (Ewingsarcoom).
In deze zware tijd was daar ineens een lichtpunt: wij mochten een paar dagen naar de Efteling en de partners van onze kinderen mochten ook mee! Wij waren wel een beetje huiverig ivm Corona, maar omdat Sanne echt even juist nu een positieve boost nodig had, zijn wij een paar dagen voor haar volgende kuur (dan is haar weerstand op zijn hoogst) daar heen geweest.
Onze angst was onterecht. De Efteling heeft alles ivm voorkomen van Corona besmetting heel goed voor elkaar! Het was heerlijk rustig en het genieten kon beginnen! Wij verbleven in een huis op park Bosrijk, naast de Efteling.
De artsen hadden toestemming gegeven voor alle attracties en Sanne heeft ze ook allemaal gehad! Het was niet altijd even gemakkelijk om er in te komen met haar prothese, vooral bij de attracties waarbij je op een draaiend plateau moet stappen en dan de attractie in moet stappen, maar het is gelukt! En wat was het gaaf!
’s Avonds hebben wij heerlijk met elkaar spelletjes gespeeld en na drie dagen sprookjes en achtbanen gingen wij weer vol positieve energie naar huis, vol opgeladen voor de volgende chemokuur.
Ad Vitam en alle mensen die meedoen met de acties die Ad Vitam organiseert, super bedankt! Wij hopen dat in de toekomst nog veel meer gezinnen door jullie gesteund kunnen worden, zodat ook zij even hun zorgen kunnen vergeten.
Met sprookjesachtige groetjes,
Fam Westenberg”
Hier doen we het toch voor! ☺️❤️
Helpen jullie mee om een volgend gezin een positieve boost te geven?
(Je kan betalen via Ideal, wel zo gemakkelijk ☺️)
Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!