Fam. Hendriks naar Eurodisney

Enige tijd geleden, mochten wij een cheque uitreiken aan de familie Hendriks . Wij werden door een collega geattendeerd op dit gezin waarvan de moeder herstellende was van kanker. Dit heeft een flinke impact gehad op het gezin en om ze een positieve boost te geven, boden wij ze een reisje Disneyland aan.

Vorige week was het dan eindelijk zover en mochten zij op reis.

Hieronder een berichtje van de familie, wat zij ons toezonden, over hun verblijf in Disneyland:

“Of wij het leuk hebben gehad? Nee…wij hebben het GEWELDIG gehad!!! Zaterdag einde vd middag aangekomen en direct park in geweest tot sluit. Zondag eerst lekker ontbeten en toen zijn de jongens afzonderlijk van ons het park in gegaan wat natuurlijk helemaal de bom voor ze was, alleen met de bus en alleen rondstruinen in het park. Wij ook samen het park in wat ook heel leuk was. ‘S avonds nog de illuminations show met vuurwerk gezien, prachtig! Maandagochtend nog even het park in geweest om af te sluiten en toen door naar Parijs, dat was ook fantastisch en afgelopen nacht teruggekomen. Het was super! Nogmaals super bedankt! Ik stuur even een paar foto’s om een impressie te krijgen. Groet van ons!”
Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!