Wilma, Monique en Martin finishen de Dodentocht!

Yeah! Wilma, Monique en Martin hebben gisteren de 100km ruim binnen de 24 uur gehaald! 23 uur en 2 minuten na de start, kwamen ze over de finishlijn.

Dit is wat Wilma erover schreef:
“Van de 13.000 zijn er 11.500 gestart en rond de 8000 gefinisht. Door de regen van 5 uur tot 10 uur kregen veel mensen blaren. Daardoor werd het vanaf 60 km nog extra zwaar. Het werd ook gezegd dat het daardoor een zware editie was. Monique en Martin liepen erg goed, ik had t wel zwaarder. Maar gezamenlijk om 20 uur over de finish!! Toen ik mijn man en zoon met zijn vriendin zag, 1 km voor de finish, kwam de emotionele ontlading. ☺. Een nacht zonder slaap, daar hadden we alle drie geen last van, heel bijzonder. Vermoedelijk omdat je zo actief bezig blijft.”

Wat een kanjers zijn het toch! 💪🏻 Van de week zullen we het ingezamelde bedrag bekend maken, maar niet voordat Wilma, Monique en Martin zelf te horen hebben gekregen wat ze op hebben gehaald. 😉

Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!