Cheque voor het gezin van ernstig zieke Nola

Een tijdje terug werden wij benaderd door een collega van Melvin. Samen met zijn vrouw Mandy, zijn zij de trotse ouders van hun dochtertje Nola.

Echter toen Nola ongeveer een half jaar oud was, bleek zij problemen te krijgen met haar blaas. Na diverse dokters- en ziekenhuisbezoeken bleek Nola een kiemceltumor bij haar blaas te hebben. Dit is een vorm van kanker, waar enkele kindjes per jaar mee gediagnosticeerd worden. Hierdoor moet Nola, op haar zeer jonge leeftijd, diverse chemokuren ondergaan en uiteindelijk ook geopereerd worden.

Voor Nola en haar ouders is dit een zeer pittige tijd. Zodoende wilden de collega’s van Melvin het gezin een hart onder de riem steken. Zij wensten dit te doen, door het gezin een weekendje weg te sturen. In combinatie met onze hulp, hebben de collega’s vorige week Melvin en Mandy verrast met een weekendje Gent, zodat ze hopelijk de zorgen om Nola even kunnen “parkeren” en ze als gezin even van elkaar kunnen genieten.

Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!