Antoinette en gezin naar Disneyland

Nog voor de corona tijd kwamen wij in contact met Antoinette. Antoinette raakte haar man kwijt en stond er alleen voor om hun kinderen groot te brengen. Daarnaast zat haar gezondheid ook niet mee. Ze had destijds nog graag met haar man en kinderen naar Disneyland gegaan. Helaas lukte dit niet meer voordat haar man kwam te overlijden.

Zodoende hebben wij hun destijds beloofd om dit voor ze te organiseren, maar corona bleef maar roet in het eten gooien. Maar na lang wachten, was het afgelopen week dan eindelijk zover!

Hieronder schreef Antoinette zelf een stukje;
“We hebben een geweldige vakantie gehad! Enorm genoten, Disneyland was fantastisch!
Zo dankbaar dat we nu deze reis mochten maken, de reis die Eddy nog graag had willen maken met onze kinderen. Maar in gedachten was hij bij ons ❤️ en hij zou zo trots zijn dat we mooie, nieuwe herinneringen met ons vieren maken!

Nogmaals heel veel dank voor deze onvergetelijke reis!!!”

Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!