Rob gaat overnachten in een vliegtuig

Deze week mochten wij nóg een cheque uitreiken. Ditmaal niet in het ziekenhuis, maar werden wij thuis uitgenodigd bij Rob en Nathalie.

Zij werden aangedragen door Sacha en Rob, waar we eerder een lichtpuntje aan hebben mogen schenken.
Rob van Nathalie is namelijk ook ernstig ziek. Hij heeft een tumor op zijn long met uitzaaiingen naar zijn lever. Hij heeft bestralingen gehad en moet medicatie nemen om de tumor stabiel te houden. Naar omstandigheden gaat het best goed met Rob, maar weg is de tumor nog niet.

Rob’s vrouw had een leuk idee voor een lichtpuntje; een overnachting in een Fokker vliegtuig. Rob heeft vroeger jaren voor Fokker gewerkt, voordat het failliet werd verklaard. Fokker zit nog steeds diep in Rob’s hart en hij vond het dan ook super gaaf om straks te mogen overnachten in zo’n vliegtuig. Zij gaan begin juni, maar kijken er nu al naar uit.

Ze hebben beloofd om foto’s te maken en te laten weten hoe het geweest is, dus zodra ze terug zijn, zullen we hun ervaring hier delen.

Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!