Cheque voor Sterre & Joa

Mark en Ron zijn vandaag naar het Prinses Maxima centrum geweest om een cheque uit te reiken aan Sterre en Joa.

Zij hebben elkaar leren kennen via Instagram en het nare toeval wil, dat zij beiden een vorm van botkanker hadden gekregen. Beiden kwamen ook onder behandeling van het Prinses Maxima centrum te staan en daar leerden zij elkaar beter kennen.

Inmiddels hebben zij elke dag contact met elkaar en zijn goede vriendinnen geworden ondanks dat zij een eind bij elkaar vandaan wonen.

De meiden hadden de wens om naar de Efteling te gaan en hun moeders mee te nemen. De meiden en hun moeders hebben het zwaar genoeg gehad, dus wij vonden dat een super leuk idee.

Zodoende hebben Mark en Ron vandaag de cheque uitgereikt en gaan alle vier de dames aankomend weekend naar de Efteling! Wij wensen ze alvast veel plezier toe en als het goed is, horen we binnenkort hoe het geweest is. Uiteraard zullen wij dat dan ook hier delen.

Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!