Voetbal shirts gedoneerd

Afgelopen week hebben wij in samenwerking met stichting GIEG (Geluk In Elk Gezin) een gezin verrast. Wij schonken 2 gave voetbalshirts van Ajax en Feyenoord aan 2 jonge jongens en GIEG schonk 2 mooie knuffels aan de 2 jonge meiden van het gezin. Wij hebben alleen niet zelf de shirts uitgereikt; het hele gezin werd verrast door een bezoek van de Sint en zijn pieten. 😄

Het gezin heeft afgelopen jaar een hele nare periode meegemaakt waarbij hun moeder na een ontsteking in de rug, grotendeels verlamd raakte. Ondanks alle ziekenhuis bezoeken en revalidatie, is zij helaas blijvend invalide gebleven. Alles bij elkaar heeft een enorme impact op het gezin. Zij konden dus wel een lichtpuntje gebruiken. De kinderen waren dan ook super blij met hun cadeaus. ☺️

Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!