Damian naar Walibi World

Afgelopen weekend stuurden we Damian met een paar vrienden naar Walibi World. Damian vecht tegen kanker en zijn arts van het UMCG schakelde ons in om een hem een boost te geven. Dit is wat Damian er over schreef:

“Ik ben van het weekend naar Walibi Fright Night geweest met 5 anderen. Super gezellig en de stichting heeft alles goed geregeld. We kregen een huisje super mooi en schoon en we hadden fast lane gold unlimited tickets. Dat was het allerbeste van alles, want mocht je ooit naar een pretpark gaan, is een fast lane ticket het waard want 2 uur in de rij staan is niet te doen. We hebben ook nog Below (spookhuis) gedaan. Was kort maar eng en is het ook waard. Na 9 uur was er een soort festival. Was echt gezellig met zijn allen en het was echt een top weekend. Bedankt voor alles!”

Wij zijn blij dat we Damian en zijn vrienden een leuke tijd konden bezorgen! 😄

Goed verhaal? Deel het in jouw netwerk!